Sioen Hedland inspector
stapel jassen Hedland

Sioen Hedland jassen met epauletten

Aan Qualitas Group hebben wij de Sioen Hedland jassen geleverd. Als extra hebben wij op de schouders epauletten gemaakt, voor iets meer uitstraling als inspecteur.

Veiligheid boven alles

In omgevingen waar niet alle risico‘s kunnen worden vermeden, is hoogwaardige multinorm beschermkleding van levensbelang. Hierdoor vermindert de kans op ernstige letsels bij een ongeval. Bedrijfskleding met multinormering kan de kwaliteit bieden in elke kledinglaag. Deze kleding voldoen aan de recentste en strengste eisen en normen, met betrekking tot vlamvertraging en antistatische eigenschappen,lassen, bescherming tegen elektrische vlamboogoverslag en chemische stoffen. Veel van onze multinorm producten voldoen ook aan EN ISO 20471 en bieden een goede zichtbaarheid, zowel overdag als ‘s nachts.

Vlamvertragende en antistatische signalisatie regenparka

Vlamvertragend, antistatisch, waterdicht en winddicht; de belangrijkste troeven van de Hedland. Deze regenparka werd stijlvol afgewerkt in 2 kleuren en met vlamvertragende reflecterende tape. Het is ook een zeer functionele parka met 2 zakken, 1 borstzak, 1 Napoleonzak, 1 binnenzak en 2 lussen voor gasdetectiemeters. Bovendien kan de apart verkrijgbare kap aan de rechtopstaande kraag vastgemaakt worden of opgeborgen worden in de speciale binnenzak. Als extraatje is er mouwvernauwing en een koord in de zoom. Dankzij het I.L.S.-systeem kunnen verschillende bijhorende fleeces, voeringen en softshells ingeritst worden.