Categorie archieven: nieuws

Just hoods

jh001 college hoodie

Truzt levert heel veel college hoodies, aan scholen of groeperingen als herinnering aan hun schooljaar, werkweek of jeugdtrip. Het is al mogelijk om deze truien in kleine hoeveel heden te bestellen en te voorzien van jou ultieme logo en/of tekst.

Just Hoods was het allereerste merk AWDis (All We Do is) en werd in 2008 gelanceerd met Just 1-stijl in 30 kleuren. In de 10 korte jaren is het merk uitgegroeid tot het grootste in de branche met een breed scala aan hoodies.  Met 101 geweldige kleuren is er voor iedereen een passende hoodie.

Wil je hierover meer weten, dan kun je ons altijd bellen of een mailtje sturen.

Carnavalskraker

carnavalskraker

carnavalskraker: Koop 1 rondje van mij via de website en ontvang de tweede gratis*

Rondje van mij™ is een inklapbare bekerhouder, geschikt om op een opvallende manier 5 tot 10 glazen drank te dragen. Door middel van een vernuftig kliksysteem kan deze houder makkelijk in broekzak of handtas worden opgeborgen.
Zo kan dus eenvoudig en snel veel drinken gehaald worden en het is stoer om een vriendenkring te voorzien van een drankje. Rondje van mij is een product dat in Nederland gemaakt wordt

KLEUREN COMBINATIES

“Rondje van mij” is standaard te verkrijgen in de kleuren wit, zwart, rood, blauw, groen, geel, roze, paars, oranje en zalm of in een combinatie van deze kleuren.

 

*Aanbieding is geldig t/m 31 januari 2018 en tot 100 stuks. Bij bestelling van 100 stuks, ontvang je er 200 gratis.

De beste wensen voor 2018

De beste wensen voor 2018. Truzt staat ook dit jaar u weer bij om weer optimaal “gezien”te worden! Wij heten u hartelijk Welkom op de vernieuwde website van Truzt BV. Hier komen onze actuele aanbiedingen en acties op te staan. Ook is het mogelijk om een deel van onze collectie te bestellen in onze bedrijfskleding shop. Staat uw artikel er nog niet bij of vindt u het makkelijker om telefonisch of via de mail te bestellen, dan kan dit natuurlijk altijd.