honderden polo’s voor Projectservice

honderden polo’s voor Projectservice. Voor het bedrijf Projectservice hebben wij een paar honderd polo’s mogen leveren. Truzt bedrijfskleding is specialist op het gebied van representatieve werkkleding, promotionele kleding. Tevens is het mogelijk om een speciaal op maat gemaakte kledinglijn in uw eigen bedrijfskleuren te realiseren. Natuurlijk kunnen wij de bedrijfskleding op professionele wijze voorzien van uw bedrijfslogo door middel van borduren of transferdruk. Ook zijn er nog een tal van andere opties mogelijk voor het bedrukken van uw logo.

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op. In onze shop kunt u alvast een deel van onze werkkleding collectie bekijken of bestellen. Neem ook eens een kijkje in onze portfolio.

Projectservice heeft zich ontwikkeld tot specialist in de retail op het gebied van voorraadinventarisatie, activa inventarisatie en mysteryshopping. Door het steeds groter wordende belang van onderscheiden bij retailers zorgt ervoor dat wij onze dienstverlening continu optimaliseren. Met systemen en rapportages die door klanten als uniek worden bestempeld creëert Projectservice meer inzicht. Dit kan de klant kan gebruiken voor optimalisatie van de processen. Juistheid, volledigheid en tijdigheid van de te leveren dienst en informatie zijn hiervoor de belangrijkste pijlers.

projectservice