Bedrijfskleding Aart Kok Adventure
dassy fusion Aart Kok

Bedrijfskleding Aart Kok Adventure

Bedrijfskleding Aart Kok Adventure. Voor het bedrijf Aart Kok adventure hebben wij uit de nieuwe lijn van DASSY kleding mogen leveren. Stoere werkkleding voor een stoer bedrijf. De Dassy Fusion is uitgerust met meerdere functionele zakken en aangepast aan de moderne noden. De stof is waterdicht, maar niet het volledige kledingstuk.

Aart Kok Adventure: elke Aart Kok vouwwagen is bedoeld voor de tent kampeerders. Slapen onder doek, maar dan wel in een comfortabel bed, dat altijd gespreid is. Een complete kampeeruitrusting bij de hand, keurig opgeborgen onder het bed. Kortom, het echte kamperen zonder de nadelen.

Truzt dealer van Dassy

Truzt is dealer van Dassy. Dit is een Europees merk van professionele werkkleding. Deze kleding is vakkundig ontworpen voor professionelen uit diverse sectoren zoals de bouw, wegenbouw en logistiek. Met meer dan 40 jaar ervaring in de productie van werkkleding, ontwikkelt Dassy professionele werkkleding met één doel voor ogen: de prestaties van hard werkende professionals als uzelf veiliger en praktischer te maken. Zo staat Dassy professional workwear over heel Europa garant voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Dit zijn de kernwaarden van al onze werkkleding collecties onder andere werkbroeken, werkshorts, werkvesten, overalls, bretelbroeken, veiligheidskledij en veiligheidsschoenen. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op. In onze shop kunt u alvast een deel van onze collectie bekijken/bestellen. Neem ook eens een kijkje in onze portfolio.

Tags: Aart Kok / bedrijfskleding / Dassy Fusion