wat betekent signing en signage

Met signing kunt u het verschil maken.

Signing is een verzamelnaam voor een brede groep producten en diensten die visuele communicatie ten doel hebben. In deze context is het beste te omschrijven als “reclame-uiting”. Met signing kan een logo, beeld, boodschap of tekst worden toegepast. In het Engels wordt het woord “signage” ook toegepast; vertaald is dit “bewegwijzering”. U kunt uw reclame uiting toepassen door middel van belettering, gevelreclame, lichtreclame, vlaggen of banieren of bijvoorbeeld met reclameborden. Truzt is merkwaardig en kan u helpen bij uw reclame-uiting en dat ziet u terug in de producten die wij leveren aan onze klanten.

Er zijn heel veel voorbeelden bekend waarbij signing op de verkeerde manier is toegepast. Uw potentiële klanten behoren bewust of onbewust beïnvloed te worden zodat ze bekend worden met uw merk, bedrijf of dienstverlening. Subtiel of minder subtiel, extra creatief of juist heel basic; wanneer u dit op de juiste manier toepast kunt u het verschil maken met uw concurrenten. Truzt is een bekende leverancier op het gebied van belettering, maar ook lichtreclame en bewegwijzering.

Neem vrijblijvend contact op en wij zullen u vanaf dag één bijstaan voor de juiste manier van uw reclame uitingen. en neem ook eens een kijkje in onze portfolio.